anti-inbraak-utrecht

Inbraakpreventie in Utrecht

De kranten staan er iedere dag weer bol van, inbraak hier, inbraak daar…. Het komt steeds dichterbij u in de buurt. U wilt ’s nachts ongestoord slapen en niet wakker liggen van de zorgen om uw veiligheid. Geen nood: een veilig en zeker gevoel is te koop! Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u een vrijblijvend en betrouwbaar beveiligingsadvies te geven, want wij zijn slotenmaker Utrecht.

Verouderde sloten

De ontwikkelingen op het gebied van slottechnieken staan niet stil. Helaas leren ook de inbrekers steeds meer bij. Met weinig meer dan een pasje weet een gemiddelde inbreker binnen 2 minuten een standaard deur te openen, zonder enige schade.
U kunt dit voorkomen door uw verouderde sloten te vervangen voor nieuwere en beter beveiligde sloten en hang- en sluitwerk. Dit hoeft zeker niet duur te zijn! Er zijn in allerlei prijsklassen SKG-goedgekeurde sloten verkrijgbaar.

Inbraakpreventie

Wij begrijpen volkomen dat u uw huis liever dusdanig beveiligd dat het inbrekers teveel tijd kost om uw woning open te breken. Zij zullen dan liever voor een ander slachtoffer kiezen. Inbraak werend hang- en sluitwerk is soms meer dan het halve werk. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een alarmsysteem. Wij zijn graag uw partner in beveiliging.

Raamsloten

Wat voor een nut heeft een hoog kwalitatief inbraak werend voordeurslot als uw raampjes eenvoudig open te peuteren zijn? Het kan erg nuttig zijn om naast een goede beveiliging van uw voordeur ook beveiliging van ramen te overwegen. Raamsloten zijn er in diverse prijscategorieën. Vanzelfsprekend helpen we u graag bij het kiezen van het best passende model voor uw situatie en omstandigheden.

Vrijblijvend advies

Een van onze slotenmakers komt graag bij u langs voor een geheel vrijblijvend advies en dito offerte voor u te maken. U zult aangenaam verrast zijn van hoe weinig een goede beveiliging u eigenlijk hoeft te kosten.