Over mij

Waarom noem jij jezelf soms Nini?
Ja klopt. Op al mijn Social Media heet ik (bij dingen als Facebook, waar je voornaam + achternaam moet geven, hé, niet op Instagram of Whatsapp) Nini Remmerswaal, om verschillende redenen.

  1. Nini klinkt zoveel schattiger/gaver/leuker/cooler (doorhalen wat niet van toepassing is) dan Eline, right?
  2. Het is een soort van jeugdherinnering. Vroeger noemde ik mezelf Nini, gewoon omdat Eline veel te moeilijk was voor een 3-jarige. Wel schattig, vind ik nu.
  3. De naam Nini komt minder vaak voor, dus het is beter om als gebruikersnaam te nemen dan Eline. Eline ik ALTIJD in bezet, Nini bijvoorbeeld niet (oké, slecht voorbeeld, die is ook altijd in gebruik, maar je snapt hem wel?). Op Twitter wilde ik eerst gewoon @eline heten, in gebruik natuurlijk. Nu heet ik @eline_nini. Als je op ‘twitter’ klikt, ga je naar mijn account, het is ook gewoon mijn persoonlijke Twitter. Ik was natuurlijk weer te lui om er een voor mijn blog aan te maken, en ik vind het irritant om steeds weer te switchen, dus, daarom.

Wie inspireert je?
Heel veel mensen. Qua bloggen Jiami omdat ze op zulke jonge leeftijd al zoveel heeft bereikt. Ze laat (onbewust) zien dat als je niet opgeeft, je onwijs ver komt, dat je overal je best voor moet doen, dat niet alles vanzelfsprekend is en dat je oprecht van kleinere dingen kunt genieten. Verder heeft ze een hele leuke stijl die mij (en heel veel anderen) erg aanspreekt. Ik heb bijvoorbeeld een rokje gekocht die ze in een van haar outfits had laten zien. Als ik heb op een site was tegengekomen, dan dacht ik echt – ik weet het zeker- zóó lelijk. Maar op de manier hoe zij van iets saais en normaals iets heel leuks kan maken, stond dit JUIST heel leuk. Ik had hem gekocht- ik was helemaal NIET van de rokjes, panty’s en dat soort dingen, op een gegeven moment stonden die dingen mij niet meer – voor mijn gevoel, maar deze stond juist SUPER leuk. Ik heb dankzij haar een hele andere kledingstijl gekregen, een die mij veel beter staat en waar ik me mooi en fashionable in voel. Zó veel beter dan die eeuwige, H&M kinderafdeling-kleding.
Verder inspireert Taylor me heel erg (ja, ze kon niet ontbreken in dit lijstje :)). Haar liedjes zijn zo herkenbaar – ook al heb ik nog nooit verkering of iets gehad. Op de een of andere manier herken ik mezelf erin. Niets is leuker dan de gordijnen dicht doen, en voor mijn spiegel keihard meezingen op I Knew You Where Trouble (hoewel het bij mij meer blèren is, maar goed, het gaat om het idee). Ook heeft ze een hele leuke kledingstijl. De dingen die haar staan, staan mij al snel beter omdat we een beetje (ik zeg niet voor niet BEETJE :)) op elkaar lijken. Veel fashion-bloggers hebben niet blond, krullend haar. Tay wel. I know, ze is geen fashion blogger, dus ik weet niet waar ze haar kleding koopt maar ik krijg er wel inspiratie van.

En Beyonce. Is hier uitleg voor nodig? PRACHTIGE muziek, ze is PRACHIG, ze is een typisch voorbeeld van GIRLPOWER, want ‘who run the world? GIRLS GIRLS!
Wow, dit was echt een uitgebreid antwoord 🙂

Ben je bang voor spinnen?
In principe niet. Ik heb een keer 10 minuten op de W.C. gezeten mét een spin in dezelfde kamer #held. (Nu ik even kijk, er zit er ook al een tijdje één in mijn kamer, dat houdt in zo’n anderhalf uur. Wat heb ik met spinnen, of beter gezegd, wat hebben spinnen met mij? Help…) Maar ik ben ook niet van: heeyyy, lief spinnetje, kom eens op mijn hand zitten, aahww wat lief, hij kruipt mijn shirt in <3 <3
Nee. Liever. Niet.

En speciaal voor jullie (en mezelf, ik lees blogs tijdens of voor het ontbijt) zet ik maar even geen plaatje van een spin erbij 🙂

Weet jouw omgeving dat je blogt en hoe reageren ze erop?
Mijn familie weet het (fok jou, Facebook!) En ja, je kent je familie. Het is of: what the hell is dat?! (maar dan wat netter) óf: wat LEUK Eline, echt, jij bent zoo creatief, goed gedaan schat, cooool, maar wat is bloggen? Oké, hou het er maar op dat familie waarschijnlijk niet weet wat bloggen is, maar dat ze het facking awesome vinden (maar dan wat netter).

Mijn vriendinnen weten het, maar die kijken er zelden op. Ik: waarom eigenlijk? Vriendin: geen tijd, sorry schat. Oké, kan.

Maar dat is het dan ook, het is niet dat het hele dorp, inclusief de paparazzi komt kijken als ik de deur uit ga (zou wel leuk zijn).

Ben je verslaafd aan je mobiel?
Als dat inhoudt dat je om 11 uur ‘s nachts nog ligt te Whatsappen en elke pauze als een zombie naar je schermpje loopt te kijken, dan ja. Relax, ik heb echt nog wel een offline, sociaal leven. En je moet maar denken: beter dan drugs toch?
Oké, ik overdrijf een beetje, maar ik kan echt niet zonder mijn verloofde. Ahum, mobieltje.

Hoe voel je je nu?
Lief dat je het vraagt 🙂 Mwah, moe, verkouden en een beetje slapjes. Ik zit nu (donderdag) bijna aan het einde van de Voorjaarsvakantie. Mijn doel: Huiswerk maken (inderdaad, huiswerk met de H, zóóvéél), relaxen én een slaapfeestje. Wat doe ik: ziek worden. Op Maandag had ik keelpijn. Ik dacht: noooooo. Bij mij begint ziek zijn áltijd met keelpijn. Vanaf Dinsdag was ik ziek. En dat is vanaf gister weer overgegaan in verkoudheid. Mooi is dat 🙁

Hebben jullie nog vragen voor me? Zo ja, dan kun je ze stellen in de comments. Word ik toch nog een échte blogger.

Grapje.

Liefs Eline <3